Minna Paussu Design

Minna Paussu Design 2017

Sain kunnian kuvata Minna Paussu Designin ensimmäisen vaatemalliston. Otimme katalogikuvia sekä fiiliskuvia mainontaan ja someen. Olin toivonut tämän tyylistä projektia, sillä muotikuvaus kiinnostaa.

Kuvasimme kaikki yhden päivän aikana ja päivä oli melkoinen rutistus. Vaikka päivä oli pitkä, niin ennen kaikkea se oli uskomattoman hieno ja antoisa! Halusimme kuvien olevan ilmavia sekä raikkaita.  Vaatteet ovat silkkiä, joten toimme kuvissa esille sen miten ne laskeutuvat sekä reagoivat liikkeeseen.

Katalogikuvat otin sisällä studiovalojen kanssa. Yhteistyö mallin Beatan kanssa toimi alusta asti loistavasti. Tykkään ohjata mallia ja neuvoa asennoissa. Tämä kuvaus olikin kuin tehty minulle, sillä poseeraukset saivat olla naisellisia ja jopa tanssimaisia. Toki Paparazzin ammattimalli oli niin taitava, ettei paljoa tarvinnut ohjata, kun hän jo heti tiesi mitä halusin. 🙂

Tässä muutama katalogi kuva Minnan ihanista vaatteista sekä Beatan taidonnäyte:

Katalogikuvien jälkeen siirryimme ulos ottamaan fiiliskuvia. Nämä otettiin Helsingin Kruununhaassa kattoterassilla. Olin innoissani kuvauspaikasta, sillä olen kasvanut kyseisessä kaupunginosassa sekä rakastan tuoda kotikaupunkini maisemia mukaan kuviin. Kaupungilla kävellessä katselen maisemia usein sillä silmällä, että missä olisi hienoa kuvata. Tämä varmasti onkin valokuvaajien ammattitauti, maailma muuttuu yhdeksi isoksi valokuvausstudioksi. 😉

Tässä fiiliksiä Helsingin kattojen yllä:

Kaiken kaikkiaan kokemus oli mahtava ja inspiroiva!

Meikki ja hiukset: Studio Susu

Vetoketju kaulakoru: Coruya

Mallin kengät: Terhi Pölkki

Minnan mallistoa saatavilla myös valkoisena ja mustana seuraavissa paikoissa:

TRE (Mikonkatu 6, HKI)

MyoMy summer garage (Aleksanterinkatu 11, HKI)

Coryuan pop-up tila (Korkeavuorenkatu 5, HKI)

Seuraa Minnaa Facebookissa ja instagramissa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s