Minna Paussu Design – Kuvaukset Kaivarissa

Kuvasin kesällä Minna Paussu Design vaatemallistoa Kaivarissa. Ensimmäisissä kuvauksissa keväällä värimaailma oli pinkki, nyt mukana oli myös valkoinen sekä musta printti. Tarkoituksena oli monipuolisesti tuoda esille Minnan upeat luomukset eri lokaatioissa. Kuvat toimivat siis vaatteita esittelevinä katalogikuvina sekä fiiliskuvina mainoksiin.

Tällä kertaa pääsin itse toteuttamaan meikin ja kampauksen mallille. Toiveena oli raikas meikki sekä ilmava lettikampaus hiuksiin. Meikin tein Karajan tuotteilla, joissa on todella hyvä pigmentti ja mahtavat värit. Alla olevassa kuvassa on osa käyttämistäni meikeistä. Sain aikaan ihanan freesin lopputuloksen. Kuparin sävy luomissa sopi kivasti kesäkuviin. Mustan haalarin kanssa käytin tummempaa huulikiiltoa ja muiden asujen kanssa heleämpää pinkkiä. Sävyt sopivat todella hyvin vaatteisiin. 🙂

Hiukset jätin alkuun osittain auki, jotta saimme kuvia kahdella eri hiuslookilla. Letti oli kuitenkin tehtävä huolella, jotta se kesti koko päivän tuulisissa olosuhteissa. Puolessa välissä kuvauksia kiinnitin lopun tukan pinneillä toiselle sivulle ja toinen hiuslookki oli valmis.

Karajan meikkejä voi käydä ihastelemassa heidän nettisivuilla tai facebookissa. Lämpimästi suosittelen kyseistä meikkisarjaa.

Mallina toimi Anni Vallius – Ava Training, joka on fitnessmalli 2017 -kilpailun finalisti ja positiivisen kehokuvan lähettiläs. Annille tämä oli uusi kokemus, mutta hän suoriutui hommasta erinomaisesti. Tarkoituksemme olikin tuoda hänen omaa persoonaa mukaan kuviin. Minna halusi käyttää Annia mallina juurikin hänen ajatusmaailman ja sanoman takia. Olen itsekin sitä mieltä, että kauneus tulee paljolti sisältä päin eikä vaa’an lukeman tai iän perusteella. Hyvä olo ja terve itsetunto näkyy ulospäin.

Olin miettinyt useamman eri lokaation Kaivarissa. Aloitimme meren äärellä haalareita kuvaamalla. Näistä tuli omat suosikki kuvat. Kaikki jotenkin osui kohdilleen ja toimi mielettömän hyvin; maisema, ilma, vaatteet, värit, malli ja fiilis.

Ilma oli puolipilvinen, joka toi haastetta kuvaamiseen. Juuri kun olin säätänyt asetukset kuntoon, niin aurinko menikin pilveen. Asuja oli sen verran monta, että ihan joka kuvaan emme voineet jäädä odottelemaan, että aurinko tulisi taas esiin. Muutamia hienoja hetkiä koimme, kun aurinko antoi parastaan. Tässä siitä esimerkki:

Yhteistyöni suunnittelijan Minnan kanssa on toiminut hyvin ja olen todella iloinen, että olen saanut olla mukana luomassa hänen vaatemallistonsa ilmettä kuvieni avulla. Minnan mallisto on naisellinen, iloinen, värikäs, ilmava ja juhlava. Nimi ”Butterfly collection” ja kankaana käytetty silkki kertovat jo aika paljon sen tyylistä. Malliston kuvaus on sopinut minulle erittäin hyvin, sillä tykkään tehdä asiat pieni pilke silmäkulmassa ja tunteella. Tarinamme ovat melko samanlaiset Minnan kanssa, sillä myös hän on aikuisiällä lähtenyt tavoittelemaan unelmaansa ja vaihtanut alaa. Tuntuu, että mallistosta kumpuaa onnellisuus, jota on ollut ihana tuoda ihmisten nähtäville kuvien kautta. Kuvauspäivämme ovat aina täynnä tohinaa ja positiivista energiaa. ❤

Lopuksi pari behind the scenes otosta ja tyytyväinen kuvaaja. 😀

 

Minnan mallistoa saatavilla mm. seuraavista paikoista:

TRE (Mikonkatu 6, HKI)

Coryuan pop-up tila (Korkeavuorenkatu 5, HKI) / Suunnittelija paikalla klo 10-18

Seuraa Minna Paussua Facebookissa ja instagramissa. 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s