HINNOITTELU

Kuvaukset ovat aina usean asian summa ja hintaan vaikuttaa moni eri tekijä, kuten käytetty aika ja kuvien määrä. Millainen kuvaustarve sinulla on? Kerro tarkemmin, niin räätälöidään juuri sinun tarpeisiin sopivat kuvaukset. Ohessa muutama esimerkki palvelupaketeista:

PIN-UP MUODONMUUTOS KUVAUKSET 360€ (sis alv 24%)

Paketti sisältää:
– Meikin (sis. tekoripset) ja kampauksen
– Kuvaus studiolla Herttoniemessä
– Koevedokset, joista valitaan editoitavat kuvat
– 4 editoitua digikuvaa
– Asiantuntevaa mallin ohjausta
– Lisäkuvia hintaan 30€ / kuva
– Käytössä erilaista rekvisiittaa ja hiuskoristeita / huiveja / koruja
– Ennen kuvauksia suunnittelemme viestitse minkä tyyliset kuvat haluat, esim pin-up, seilori, rockabella, old Hollywood glamour jne

EDUSTUS- TAI MALLIKUVAUS ALKAEN 390€ (sis alv 24%)

Paketti sisältää kattavan muotokuvauksen studiossa tai miljöössä. Mahdollisuus eri asuihin ja tyyliltään erilaisiin kuviin. Sopii erinomaisesti sellaiselle, joka haluaa itselleen monipuoliset edustuskuvat tai koota malliportfolion. Kuvat valitaan koevedoksista.

NETTISIVUPAKETTI YRITYKSELLE ALKAEN 490€ (+alv 24%)

Tämä paketti on suunnattu yrityksille, jotka ovat tekemässä nettisivuja tai haluavat uudistaa niitä. Ja niille, jotka haluavat saada yhdellä kertaa monipuolista materiaalia yrityksen sivuille/someen.
Kuvaukseen kuuluu henkilökuvat (max 2 ihmisen henkilökuvat), liiketilakuvat ja kuvituskuvia esim jostain toiminnallisesta tilanteesta. Tällä paketilla on hyvä lähteä liikkeelle, kun haluaa saada yhtenevän näköistä materiaalia sivuilleen, mutta eri tilanteista. Asiakas saa itse valita millaisia kuvia haluaa minkäkin verran. Editoituja kuvia yhteensä 20-30 kpl.

HENKILÖSTÖKUVAUS

– Kyseessä simppeli kasvo- tai puolikuva
– 1 kevyesti käsitelty digitaalinen kuva per henkilö
– kuva valitaan paikan päällä

alle 12 hlö 300€
13-30 hlö 25€/hlö
yli 40 hlö 20€/hlö

+ alv 24%

KYSY TARJOUSTA: lifuphoto@gmail.com